E-mail: elatebg@gmail.com
Телефон: 0895 171 770

quote2.png

Паразитен профил и баланс

ОТКРИВАНЕ НА ПАРАЗИТИ В ОРГАНИЗМА И БАЛАНС 
 
Друга важна и уникална възможност на този метод за опазване на вашето здраве е откриването и борбата с една невидима заплаха. Според статистиката на Световната здравна организация от паразитарни заболявания страдат повече от 4,5 милиарда души в света! При това в Европа е поразен всеки трети човек. Всяка година паразити причиняват смъртта на около 14 млн. души в световен мащаб. По данни на американски лекари 85 - 95% от възрастното население на САЩ има паразити без това да му е известно. Според д-р О. Елисеева пусковият механизъм за много от тежките заболявания са имено протозоите (едноклетъчни паразити), гъбички и хелминти (червеи, глисти, тении и др.).
Действието им се проявява с хронична умора, разтройства на апетита, пристъпи на силен глад, повишено слюноотделяне - особено нощем, разстройства на стомашно-чревния тракт (дискомфорт, болки, повишено газообразуване, запек или разстройство, промени в изпражненията и др.), промени в телесното тегло.
 
Паразити могат да попадат в организма чрез плодовете и зеленчуците, месото и рибата, с въздуха - вдишвайки прах с яйца или цисти на паразити, замърсена вода, чрез мръсни ръце - не само нашите, но и на търговците, работещи в хранителната промишленост, при къпане в пресноводни водоеми, от домашни животни.
 
В храносмилателния тракт паразитите не само консумират от нашата храна витамини, минерали, микроелементи, но и продуктите от метаболизма им са токсични за организма. Паразитите подяждат, тровят организма на човека и намаляват защитните му сили. Днес е доказана водещата роля на паразитите за възникването на ракови заболявания.
 
Паразитите действат скришом! Затова и много от хората не предполагат за такава заплаха. Въздействието им се изразява във вид на общи разстройства и неразположения като: 
  • болкии в мускулите и ставите;
  • алергични реакции;
  • бронхиална астма;
  • обриви на кожата, екземи, сърбежи, пигментация на кожата, мазоли и т.н;
  • поражения на лигавицата, клепачите, гърлото, околоносните кухини, ангини и т.н.
  • намален имунитет, чести бактериални и вирусни заболявания;
  • хиперактивност при децата;
  • депресия, тревожност и др. разстройства на нервната система;
  • чести събуждания нощем;
  • проблеми с теглото и т.н.
Официалната медицина предлага при тези случаи антибиотици?! Лечението с тях води до дисбактериоза (нарушение на равновесието на нормалната микрофлора), до блокиране на имунната система, до гъбични инфекции и т.н
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #eef11045 #140114115211