E-mail: elatebg@gmail.com
Телефон: 0895 171 770

quote1.png

Какво да очаквате от нашето приключение?

Ще ви дам информация възоснова на моя опит и ще изкажа мнението си на база на реалността и истината oт моя гледна точка.
Тази информация може да използвате за трансформация или да я отхвърлите.
Целта на нашата среща е да чуете различно обективно мнение, което да ви пренасочи и да ви префокусира.
Очаквайте практични насоки за преодоляване на вашата криза както и различен хранителен план, моля ви мотивирайте се за това ново приключение.

Този процес ще подхрани потенциала и същността ви, а не представите Ви даже най-вероятно те ще се счупят и ще се разсеят илюзиите Ви.

Тъй като съм безпристрастен свидетел на случващото се с вас ще го споделя точно и ясно.

Разболяваме се, когато не сме себе си т.е. не живеем Дизайна, за който сме проектирани.

Резултатите от анализа на енергоинформационната ви Матрица ще ни насочи как да се върнете към себе си отново.

В практиката си използвам различни инструменти цветни есенции, хомеопатични лекарства, етерични масла, хранителни добавки и суперхрани, билкови тинктури, шуслерови соли, средствата за Хомеопатична детокс терапия и много други вълшебства.

Единственото нещо, към което трябва да се стремим е Щастието, Лекотата и Свободата да бъдем себе си.

Как протича консултацията?

Преминава под формата на разговор и детайлен анализ с продължителност максимум 60 мин.

Два часа преди изследването моля не пийте стимулиращи напитки и не се хранете.

Моля направете изследване за кръвна група.

Преди да решите дали ще работим заедно искам да ви подаря нещо за цял живот!


Безплатна онлайн среща, на която ще ви кажа индивидуално за вас, кое подхранва ЗДРАВЕТО ВИ. Дали това са дихателни практики, дали е ходене на планина, дали е сауна, дали е посещаване на топли минерални басейни или водни процедури. Точно кое е за вас. Тази информация можете да я ползвате цял живот и аз ви я подарявам от сърце. За целта ми пишете ТУК.

След това ще ви изпратя анкетна карта, в която подробно ще ми опишете вашия проблем и ще изберете начина, по който искате да стартираме нашето приключение.

Имате следните варианти:

ОНЛАЙН
InnocentОнлайн консултация цена 160 лв продължителност около 60 мин. Анализ за липси и дефицити в организма, насоки за общото здраве, кое храни здравето ви като цяло, предразположения, програма с хранителни добавки, разглеждане на медицински документи ако сте ходили на някакви изследвания, изготвяне на програма за емоционална стабилност, подходящи за вас смеси с етерични масла.
InnocentКогато харесате моя метод на работа можете да платите пакет от 3 консултации 400 лв

НА ЖИВО
InnocentКонсултация на живо, квантов анализ за липси и дефицити в организма, насоки за общото здраве, кое храни здравето ви като цяло, предразположения, програма с хранителни добавки, разглеждане на медицински документи ако сте ходили на някакви изследвания, изследване и изготвяне на патогенен профил (откриване на паразити, гъбички, бактерии и вируси чрез метод от китайската медицина)  Биоплазма анализ, тестване на есенции, бижута и т.н. цена 200 лв. продължителност около 60 мин

Innocent Когато харесате моя метод на работа можете да платите пакет от 3 консултации 550 лв

InnocentПакет Ново начало
Изготвяне на индивидуална програма за 90 дневен рестарт на човека във физически, умствен и емоционален план. Диагностика с биоплазма, работа с емоционални матрици, Хюман дизайн профил, Астропсихология, лимфна детокс терапия цена 800 лв трябва да си отделите около 5 ч

InnocentОНЛАЙН програма "КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО" - работа в група, онлайн, месечна програма в стъпки за възстановяване на здравето, детоксикация на емоциите и организма, протокол за овладяване на паник атаки. Месечен абонамент 80 лв. Възможност за тестов период от 7 дни - безплатно.

Innocent ОНЛАЙН програма за лека бременност, щастливо раждане и спокойно майчинство "ЧЕРВЕНАТА ШАТРА". Месечна програма за подкрепа на бременността чрез естествени средства, съвети за хранене, детоксикация, настройване за раждането, помощ при кърмене, къпане на бебето, масажи, захранване. Месечна такса 35 лв.

Innocent ОНЛАЙН програма " СЪБУДИ ШАМАНКАТА В ТЕБ – МЕНОПАУЗАТА КАТО ПЪТ КЪМ СЛЕДВАЩОТО НИВО". Програма за подкрепа на жените през този период изпълнен с мистика и много страхове. Горещи вълни, тревожност, безсъние, липса на либидо, хашимото, паник атаки, нестабилност на емоциите, замаяност и световъртеж и други. 

Желателно е ако имате история на заболяването и изследвания до момента да ги донесете. Всеки един от курсовете на Хомепатичната баланс/детокс терапия е с продължителност 8 седмици. По време на хомеопатичния курс не се употребяват ментови продукти. А именно паста за зъби, бонбони, дъвки, чай и т.н.

Преди нашата среща заплатете консултацията по банкова сметка

IBAN: BG98PRCB92301039477111

Къщата на здравето ЕООД

основание: консултация

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #eef11045 #140114115211