E-mail: elatebg@gmail.com
Телефон: 0895 171 770

quote1.png

Какво да очаквате от нашето приключение?

Ще ви дам информация възоснова на моя опит и ще изкажа мнението си на база на реалността и истината oт моя гледна точка.
Тази информация може да използвате за трансформация или да я отхвърлите.
Целта на нашата среща е да чуете различно обективно мнение, което да ви пренасочи и да ви префокусира.
Очаквайте практични насоки за преодоляване на вашата криза както и различен хранителен план, моля ви мотивирайте се за това ново приключение.

Този процес ще подхрани потенциала и същността ви, а не представите Ви даже най-вероятно те ще се счупят и ще се разсеят илюзиите Ви.

Тъй като съм безпристрастен свидетел на случващото се с вас ще го споделя точно и ясно.

Разболяваме се, когато не сме себе си т.е. не живеем Дизайна, за който сме проектирани.

Резултатите от анализа на енергоинформационната ви Матрица ще ни насочи как да се върнете към себе си отново.

В практиката си използвам различни инструменти цветни есенции, хомеопатични лекарства, етерични масла, хранителни добавки и суперхрани, билкови тинктури, шуслерови соли, средствата за Хомеопатична детокс терапия и много други вълшебства.

Единственото нещо, към което трябва да се стремим е Щастието, Лекотата и Свободата да бъдем себе си.

Как протича консултацията?

Преминава под формата на разговор и детайлен анализ с продължителност максимум 60 мин.

Два часа преди изследването моля не пийте стимулиращи напитки и не се хранете.

Моля направете изследване за кръвна група.

 

След това ще ви изпратя анкетна карта, в която подробно ще ми опишете вашия проблем и ще изберете начина, по който искате да стартираме нашето приключение.

Желателно е ако имате история на заболяването и изследвания до момента да ги донесете. Всеки един от курсовете на Хомепатичната баланс/детокс терапия е с продължителност 8 седмици. По време на хомеопатичния курс не се употребяват ментови продукти. А именно паста за зъби, бонбони, дъвки, чай и т.н.

ВИДОВЕ УСЛУГИ

АЛХИМИЯ НА ЗДРАВЕТО - менторска програма за здраве
Веднъж седмично среща и индивидуална работа и насоки за вашето здраве. Седмични стъпки и проследяване на постигнатото до момента, цена 350 лв

ПЪЛЕН ЗДРАВЕН АНАЛИЗ - изготвяне на стратегия за справяне с ваш проблем и подобряване на вашето здраве, квантов анализ за липси и дефицити в организма, насоки за общото здраве, кое храни здравето ви като цяло, предразположения, програма с хранителни добавки, разглеждане на медицински документи ако сте ходили на някакви изследвания, изследване и изготвяне на патогенен профил (откриване на паразити, гъбички, бактерии и вируси чрез метод от китайската медицина) Биоплазма анализ, тестване на есенции, бижута и т.н. цена 270 лв. продължителност около 60 мин

ВЪПРОС КЪМ ДЕСИ - онлайн консултация за остро състояние, създаване на индивидуална програма с добавки и билки, анализ на лабораторни резултати, решаване на текущ обострен проблем цена 80 лв.


ОНЛАЙН програма "ЧЕРВЕНАТА ШАТРА" - библиотека за развиване на женската енергия и подкрепа на женското здраве през различните етапи на живота през, които преминава. Бременност, майчинство, активна възраст и менопауза. Програмата е на абонаментен принцип, имате достъп до всички минали курсове, както и участие в текущите предизвикателства. Месечна членска такса 69 лв.

Преди нашата среща заплатете консултацията по банкова сметка

IBAN: BG98PRCB92301039477111

Къщата на здравето ЕООД

основание: консултация

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #eef11045 #140114115211