E-mail: elatebg@gmail.com
Телефон: 0895 171 770

quote2.png

Цветни есенции на д-р Бах

Цветотерапията на д-р Бах ви помага да се справите със своите страхове, кризи, безпокойства и други негативни душевни състояния. Според английския лекар Едуард Бах постигането на душевен баланс и вътрешна хармония помага на човека да се възстанови физически, да бъде здрав и да се чувства добре в тялото си. В основата на терапията с цветни есенции стои тезата, че болестта е предупредителен сигнал, който душата изпраща на човека чрез тялото, за да го предпази от по-големи грешки и проблеми. Когато открием тези проблеми, загнездени в нас самите, ние не трябва да се опитваме да ги изкореним. По-ефективно е да се балансираме като започнем да развиваме противоположни на проблемните си качества.

Прочети още...

Хомеопатична детокс терапия

Какво е хомеопатична детокс терапия ХДТ
Това е метод, при който първо се премахват блокажите, пречещи на излекуването, хомеопатичната детокс терапия е класическа хомеопатия, която взема в предвид новостите в сегашния век (антиботици, аспартам, противозачатъчни, инвитро забременяване и т.н.)
„Блокажи" се причиняват от натрупването на вещества, които тровят организма ни – токсини, най-общо казано. В повечето случаи става въпрос за алопатични лекарства и всякакви видове химикали. Тези вещества тровят организма и пречат на успешното излекуване на човека. Ето защо трябва да бъдат изведени от него с хомеопатична детокс терапия.

Прочети още...

Хомеопатия

Какво е хомеопатия
Все повече пациенти използват този алтернативен метод на лечение през последните години. При него се приемат силно разредени лекарства на растителна, минерална и животинска основа.
Когато посетите лекар хомеопат, той ви прави пространно интервю, което засяга целия ви начин на живот не само оплакванията ви в настоящия момент, и на база на получената информация ви предписва лекарство.

При хомеопатията подобното се лекува с подобно, а лекарствата имат за цел да стимулират естествените сили за защита на организма и да му помогнат сам да възвърне баланса си.

Прочети още...

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #eef11045 #140114115211