E-mail: elatebg@gmail.com
Телефон: 0895 171 770

quote1.png

ВАЖНО !!! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ...  

БЛАГОДАРЯ

„Къщата на здравето" ви предлага различни начини за укрепване на организма, облекчаване на хронични заболявания, справяне с леки заболявания и съпътстваща терапия, която да подпомага бързото ви възстановяване при по-тежки заболявания. Работя с много и различни пациенти, но все пак основният ми фокус е бременни жени, деца и майки.

 

Независимо от подхода, който изберем за вашето лечение: класическа хомеопатия, хомеопатична детокс терапия, вегатест, паразитен профил, биоскенер, терапия с цветовете на д-р Бах или друго, той ще бъде комбиниран с добавки и супер храни от „Аквасорс".

Защо е необходимо ортомолекулярното хранене
Невъзможност на организма да се справи с клетъчния глад само въз основа на ежедневното меню. В основата на всяка лечение стои снабдяването на клетките с всички необходими им вещества. Поради стреса и начина ни на живот това е невъзможно без взимането на водорасли, добавки или супер храни.

Хомеопатичните лекарства действат по-ефективно в комбинация с добавки, коластра и водорасли. Продуктите на „Аквасорс" са лесни за приемане, прочистват организма и му доставят всички необходими полезни вещества.

Посетете секция „Аквасорс", за да научите повече за синьо-зелените водорасли Кламат и полезните им свойства.
Влезте в секция „Хомеопатия и алготерапия", за да прочетете повече за клетъчния глад и ползите от алготерапията по време на хомеопатично лечение.

Как ще получавате препоръчаните от мен продукти на „Аквасорс"
30% отстъпка за всички предписани ви добавки и/или водорасли получавате, след като станете част от дистрибуторската мрежа на „Къщата на здравето". Продуктите на „Аквасорс" се разпространяват само чрез подобен тип мрежи и няма как да си ги набавите по друг начин на толкова изгодна цена.

Запазете си час за консултация!

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #eef11045 #140114115211